Blue Flower

Bestellen

Van uw bestelling wordt door PHER eerst een concept ontwerp gemaakt! Nadat deze door u is goedgekeurd wordt uw bestelling in behandeling genomen.

Verstuur ons een e-mail met de te laseren tekst (en eventueel met foto) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geef in betreffende e-mail uw wensen aan voor wat betreft: afmeting van de gedenksteen, lay-out, lettertype, lettergrootte en positie van plaatsing van tekst en eventueel foto. Indien van toepassing: geef aan hoe u de foto gelaserd wenst te hebben (achtergrond verwijderen, ovale vignet, één op één laseren, vergroten, verkleinen etc).

Indien u met het programma Word overweg kunt, kunt ook uw eigen ontwerp maken in Word en deze naar ons e-mailen. Wij zullen dan uw ontwerp nader analyseren, conform uw wensen een nieuwe ontwerp maken en deze ter goedkeuring aan u aanbieden. In de beginfase is het belangrijk dat u uw wensen zo goed mogelijk kenbaar maakt. Dit kan per e-mail maar kan ook telefonisch. Eventueel kunt u uw wensen ook per post aan ons kenbaar maken.

Indien u niet overweg kunt met het programma Word dan kunt u volstaan met het versturen van de gewenste tekst en/of foto in een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan maken wij een concept voor u. Indien u foto's scant, dan graag op 600dpi in grayscale (grijstinten). Dit geeft het mooiste resultaat. Mocht u geen scanner hebben, dan kunnen wij uw foto kosteloos scannen.

Betalen

Zodra uw gedenksteen gereed is, wordt deze verzonden naar uw huisadres. Een factuur wordt bijgesloten in uw pakket. Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om het openstaande bedrag op onze rekening te storten.